Skip to content

Decor verhuur

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag? Je kan mij altijd bellen. Of je vult gewoon even het formulier hieronder in, je krijgt altijd binnen 24 uur een reactie.

 Locatie metamorfose: van fabriekshal tot gala
 Geen gesjouw met zware spullen: door specialisten op- en afgebouwd

Het juiste adres voor decor verhuur

Wij zijn al 26 jaar actief in deze branche en weten dus waar we het over hebben. Wij bieden je een sfeervol aangeklede ruimte die een positieve invloed heeft op je evenement, beurs of feest. In een mooi gedecoreerde omgeving ben je sneller ontspannen en ontstaat er een hartelijke en warme sfeer. Zoek je een spectaculair decor voor verhuur? Kies dan voor een luchtdecor, onze absolute specialiteit. Een luchtdecor alleen kan al een enorme invloed hebben op een locatie. Doordat onze luchtdecors maar één ophangpunt nodig hebben, zijn er ook geen dure en moeilijke constructies nodig. Bovendien zorgen wij voor de complete op- en afbouw van het decor bij verhuur, dus daar heb je geen omkijken naar.

Bekijk hoe Sfeerdecor een oersaaie hal omtovert tot feestlocatie

Bekijk hoe Sfeerdecor een oersaaie hal omtovert tot feestlocatie

Geïnteresseerd?

Zoek je een uniek decor voor verhuur en ben je benieuwd naar onze mogelijkheden voor jouw evenement, feest of bruiloft? Neem dan snel contact op via +31 (0)6 435 673 78. Je kan uiteraard ook een e-mail sturen naar rob@frogfriends.eu of het contactformulier op onze site invullen.

Foto-Valhalla