Skip to content

Festival decoratie

De mooiste en meest unieke festival decoratie vind je bij Sfeerdecor. Al 26 jaar zijn wij specialist op het gebied van zaalaankleding en festival decoratie verhuur. In plaats van losse decoraties verzorgen wij voor jouw festival de complete decoratie. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat je zoekt en kunnen we je een concept op maat leveren. Sfeerdecor is absoluut uniek op het gebied van festival decoratie verhuur.

 Locatie metamorfose: van fabriekshal tot gala
 Geen gesjouw met zware spullen: door specialisten op- en afgebouwd

Op maat geleverde festival decoratie

Heb je al een locatie voor je festival maar is de uitstraling het probleem? Schakel dan de experts van Sfeerdecor in. Wij luisteren naar je specifieke wensen, daarna wordt de locatie bestudeerd en vervolgens wordt er een ontwerp gemaakt. Samen met jou toveren we je festival om tot een groot succes. Zo krijg je altijd de festival decoratie die precies bij jouw persoonlijke wensen en het thema van het festival past. Sfeerdecor beschikt over een eigen grafische studio waar we specifieke uitingen van het festival ontwerpen in de vorm van vlaggen, vaandels en banieren. Sfeerdecor is een autoriteit als het op festival decoratie verhuur aankomt. En over het sjouwen met spullen hoef je je geen zorgen te maken; wij zorgen voor de complete op- en afbouw. Zo kan jij je helemaal op de organisatie richten.

Profiteer van een complete service

Kijk gauw op onze website voor een sfeerimpressie. Zo krijg je een mooi idee van wat wij allemaal voor je kunnen regelen. Wij zorgen voor de complete zaalaankleding. Van wanddecor tot luchtdecor en van een entreepoort tot aan vloerbekleding.  Vooral luchtdecors zijn onze specialiteit. Je locatie ondergaat een totale metamorfose zodat je festival een groot succes wordt.

Geïnteresseerd?

Zoek je een uniek decor voor verhuur en ben je benieuwd naar onze mogelijkheden voor jouw evenement, feest of bruiloft? Neem dan snel contact op via +31 6 224 195 11. Je kan uiteraard ook een e-mail sturen naar yetske@sfeerdecor.nl of het contactformulier op onze site invullen.

Foto-Valhalla