Skip to content

Impressiefoto’s

Een impressie van de vele mogelijkheden om je feest of event een eigen gezicht te geven. Met ruim 28 jaar ervaring hebben wij al flink wat locaties mogen omtoveren!

Impressiefoto

Het is vaak lastig om een locatie van de juiste decoratie te voorzien omdat je op internet enkel losse artikelen kunt kopen. “Zou dit wat zijn? Past dat wel, Of toch liever dit?” Heel veel gedoe allemaal, je wordt er moedeloos van. Je mist persoonlijke aandacht, want elk evenement is anders en vraagt dus om andere decoratie.
Het kan ook zo zijn dat je een event organiseert en je hebt al een locatie; een gymzaal, loods of hal o.i.d, probleem? Het is sfeerloos, het mist allure en gezelligheid. En je gasten voelen dat ook. 

Wij kunnen je helpen want sfeerdecor brengt sfeer!
Sfeerdecor kan een lege fabriekshal omtoveren tot iets waar de koning zijn gala diner houdt (of jij je evenement).
Wij luisteren naar je specifieke wensen, daarna wordt de locatie bestudeerd, en vervolgens wordt er een ontwerp gemaakt. Zo krijg je altijd decoratie dat precies bij jouw persoonlijke wensen en thema past. 

Wij zijn ervan overtuigd dat een sfeervol aangeklede ruimte een positieve invloed heeft op een evenement, beurs, bedrijfsruimte e.d. En dat is waar we voor staan: in een mooie omgeving ben je sneller ontspannen en ontstaat er een hartelijke en warme sfeer. Gasten  voelen  zich als het ware omarmt door de omgeving. Winkelcentrum Zuidplein constateerde een afname van vandalisme sinds Sfeerdecor er 5x per jaar de themadecoratie verzorgd.

Onze specialiteit is het maken van spectaculaire luchtdecors. Een luchtdecor  alleen kan al een enorm sfeer effect hebben op een locatie. Doordat onze luchtdecors maar één ophangpunt nodig hebben, zijn er geen dure en moeilijke constructies nodig.

Onze luchtdecors zijn ook geschikt voor verkoop, bel ons en dan kijken we samen wat voor decor geschikt is voor je locatie.

Natuurlijk heb je voor een event vaak meer nodig dan alleen decor. En laten we eerlijk zijn, het regelen van  een evenement kan voor veel hoofdpijn zorgen…  Wij willen onze klanten zo veel mogelijk van dienst zijn daarom kunnen wij  met behulp van onzen partners vrijwel alle denkbare facetten voor een event verzorgen, denk bijvoorbeeld aan: servies, tafels, muziek, partytent, catering, entertainment en garderobes. Vraag het ons en wij zullen het regelen.

Alles dat je hieronder ziet is mogelijk in elke kleuren combinatie.

Door de vele boekingen die wij ontvangen zijn we niet op elke datum beschikbaar, neem dus snel contact op.

Mood-boards

Zaalaankleding

Luchtdecor’s

Entreepoorten

Wanddecor

Bekijk hoe Sfeerdecor een oersaaie hal omtovert tot feestlocatie.