Skip to content

Onthullingen

Je gaat een event organiseren om iets te onthullen maar je hebt nog niet de juiste aankleding. Dat is nu geen probleem meer want je hebt Sfeerdecor gevonden. In plaats van losse decoraties verzorgen wij voor jouw event de complete styling. Wij werken al ruim 26 jaar in de event aankleding en styling dus we weten precies wat je zoekt. Bij ons krijg je het juiste persoonlijke advies en we denken met je mee voor de perfecte styling. Samen maken we zo van jouw event een enorm succes waarover nagepraat gaat worden!

Voor elk event de perfecte aankleding

Je wilt iets onthullen waar maanden, zo niet jaren aan gewerkt is. Dan doet een doodnormaal doekje als decoratie een beetje tekort aan het object. Voor een unieke onthulling ben je bij Sfeerdecor aan het juiste adres. Wij verzorgen voor jouw event de perfecte styling die iets toevoegt. Wij luisteren naar je specifieke wensen, daarna wordt de locatie bestudeerd en vervolgens ontwerpen we een concept geheel naar jouw wensen en thema’s. Jouw event krijgt zo een unieke en precies passende styling. Schakel Sfeerdecor in voor:

  • Een unieke onthulling die niemand snel zal vergeten.
  • Van kunstobject tot een nieuw gebouw, elke onthulling kan wat grandeur gebruiken.
  • Veel opties en mogelijkheden.
  • Een persoonlijk ontwerp, geheel naar je persoonlijke wensen.

Alles wordt voor je geregeld

Bij Sfeerdecor draait het om persoonlijke aandacht voor onze klanten. Wij luisteren naar je specifieke wensen, daarna wordt de locatie bestudeerd en vervolgens wordt er een ontwerp gemaakt. Zo geniet je tijdens een event altijd van de aankleding die precies bij jouw persoonlijke wensen en thema past. De locatie sluit zo perfect aan bij jouw onthulling. Bovendien hoef je nergens naar om te kijken; wij verzorgen de complete op- en afbouw. Neem snel een kijkje op onze site om te zien wat wij al aan event styling hebben gedaan. Wil je een totaal arrangement? Ook dat is mogelijk! Samen met onze partners kunnen wij ook onder andere tafels, stoelen en catering regelen. Vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Door de vele boekingen die wij ontvangen zijn we niet op elke datum beschikbaar, neem dus snel contact op. Dit kan telefonisch op +31 (0)6 435 673 78. Je kan ook een e-mail sturen naar rob@frogfriends.eu.