Skip to content

Zaaldecoratie

Bij Sfeerdecor zit je goed als je unieke zaaldecoratie zoekt. Al ruim 26 jaar hebben we ervaring in deze branche dus snappen we precies wat je zoekt en wilt. Aan onze professionals kan je gerust de decoratie van de hal waar je feest of event gaat plaatsvinden, overlaten. In plaats van losse decoraties, maken we een ontwerp op maat rond een thema of kleurenpalet zodat er samenhang is tussen de zaaldecoratie.

 Locatie metamorfose: van zaal tot gala
 Geen gesjouw met zware spullen: door specialisten op- en afgebouwd

Schakel dé specialist van zaaldecoratie in

Sfeerdecor is gespecialiseerd in het creëren van sfeer. Feesten, beurzen, festivals of bruiloften: elk event, groot of klein, heeft een passend decor nodig. Door middel van de juiste decoratie kunnen wij de hal waar het evenement plaatsvindt, omtoveren tot een sfeervolle locatie. Dit komt omdat we luisteren naar jouw wensen en de locatie ook komen bezoeken. Daarna krijg je een ontwerp qua zaaldecoratie dat volledig op maat is gemaakt. En over het sjouwen met spullen hoef je je geen zorgen te maken; wij verzorgen de complete op- en afbouw.

Bekijk hoe Sfeerdecor een oersaaie hal omtovert tot feestlocatie

Bekijk hoe Sfeerdecor een oersaaie hal omtovert tot feestlocatie

Meer nodig dan alleen de decoratie van de hal?

Dat is geen probleem. Naast zaaldecoratie leveren wij ook een totaalarrangement zodat jij je volledig kunt richten op de organisatie. Wij willen onze klanten zo veel mogelijk van dienst zijn. Daarom kunnen wij samen met onze partners vrijwel alle denkbare facetten van een feest verzorgen. Denk hierbij aan servies, tafels, muziek, partytent, catering, entertainment en garderobes. Je kunt dat allemaal uit handen geven aan ons.

Maak gebruik van onze diensten

Wil je ons inschakelen voor de decoratie van de hal waar je feest of event plaatsvindt of ben je geïnteresseerd in ons totaalarrangement? Neem dan snel contact op via +31 6 224 195 11. Je kan uiteraard ook een e-mail sturen naar yetske@sfeerdecor.nl

Bekijk ook eens:

Decor verhuur | Decoratie feest | Evenementen decoratie

Foto-Valhalla